0,5 kg hakkliha
1 hakitud sibul
1 kl kaerahelbeid
1 muna
1 tl kuivatatud punet
sool
pipar
0,5 kl vett
kaerajahu pallide veeretamiseks
õli praadimiseks
Kaste:
2 viiludeks lõigatud tomatit
1 tl kuivatatud basiilikut
1 kl kaerapiima
sool
pipar
maitseroheline
Kodutohter jaanuar 2010
1 hakitud sibul
1 kl kaerahelbeid
1 muna
1 tl kuivatatud punet
sool
pipar
0,5 kl vett
kaerajahu pallide veeretamiseks
õli praadimiseks
Kaste:
2 viiludeks lõigatud tomatit
1 tl kuivatatud basiilikut
1 kl kaerapiima
sool
pipar
maitseroheline
- sega peened (kohviveskis peenestatud) kaerahelbed hakkliha, lahtiklopitud muna, vee ja maitseainetega.
- sega tainas korralikult läbi, veereta pallid kaerajahus.
- pruunista pallid õliga pannil praeahjus või pliidil (keera ka teine külg).
- pane tomatilõigud ja peenestatud basiilik lihapallide peale, kuumuta veel mõni minut ja vala üle soola ja pipraga maitsestatud kaerapiimaga.
- hauta 5-10 minutit.
- lauale anna kartulitega ja riputa peale maitserohelist.
Kodutohter jaanuar 2010
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar