Einerullid


TAIGEN:                           
5 dl soja-või riisipiima või vett           
1/2 pk (25 g) pärmi                  ­
1 tl soola        
1 ½ tl kuivatatud basiilikut      
3 dl täisterajahu         
8 dl nisujahu
11/2d1 rapsiõli    
                    
TÄIDIS:
3 dl riivitud laktoosita juustu
250 g suitsupeekonit


  • Murenda pärm sooja vette ja sega, kuni see on sulanud. 
  • Lisa sool, basiilik, siis jahud ja viimasena õli. 
  • Lase paarkümmend minutit kerkida. 
  • Kuni taigen kerkib, valmista täidis: tükelda suitsu peekon väikesteks tükkideks. 
  • Rulli taignast ristkülikukujuline sentimeetripaksune plaat, riputa peale riivjuust ja peekonitükikesed. 
  • Keera taigen rulli ja lõika rulli otsast 2 cm laiused vii­lud ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 
  • Lase kerkida ja küpseta 200 kraadi juures 15-20 mi­nutit.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar