Šokolaadikook


5 dl gluteenita jahu            
3 dl suhkrut    
2 tl vanillsuhkrut        
2 tl söögisoodat         
1/2 dl kakaopulbrit (O'Boy)     
150 g sulatatud võid  
2 dl hapupiima           
3 kanamuna 
  •  Sega kausis kuivained kuiva vispliga kokku, siis pole tarvis kakaod sõeluda. 
  • Sulata või, 
  • Mõõda kaussi hapu­piim ja klopi munad lahti. 
  • Sega kõik ained kokku. 
  • Taigen jääb üsna vedel. 
  • Kalla taigen gluteenita jahuga ülepuistatud u 2liitri­sesse koogivormi ja küpseta 175 kraadi juures üks tund. 
  • Jaga valmis kook neljaks ja pane sügavkülma. 
  • Sealt on hea välja võtta portsjonite kaupa.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.


Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar