Tatrarull marjakreemiga

Biskviittainas:
5 muna, 
5 sl suhkrut, 
5 sl tatrajahu,
1 tl vanillisuhkrut
Kreem: 
300 g vahukoort, 
200 g kohupiima, 
300 g jõhvikamoosi, 
suhkrut, 
20 g želatiini
  • Vahusta munad, puista sinna suhkur ja sõelu juurde jahu. 
  • Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180kraadises ahjus, kuni biskviit on kuldpruun ning peale koputades kumiseb kergelt. 
  • Eemalda biskviit küpsetuspaberilt ja keera soojalt rulli. 
  • Lase jahtuda.
  • Paisuta želatiin külmas vees ja seejärel sulata kuumaveevannis. 
  • Tõsta jahtuma. 
  • Vahusta kohupiim koorega. 
  • Nõruta moos ja sega kohupiimaga. 
  • Lisa peenikese joana pidevalt segades ka jahtunud želatiin.
  • Lahjenda pisut moosist nõrgunud vedelikku ja immuta sellega lahtirullitud biskviiti.
  • Määri biskviidile juba tarretuma hakkav kohupiimakreem ja lase veidi taheneda. 
  • Keera biskviit taas rulli ja pane jahedasse maitsestuma.
Õhtuleht 08.03.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar