4-5 keskmist kartulit
0,75 kl hapupiima (keefiri)
1,5 kl kaerajahu
soola
suhkrut
noaotsatäis soodat
Kodutohter 1/2010
0,75 kl hapupiima (keefiri)
1,5 kl kaerajahu
soola
suhkrut
noaotsatäis soodat
- Puhasta ja keeda kartulid väheses vees, tambi puruks ja jahuta.
- Lisa pudrule hapupiim või keefir, kaerajahu, sool, suhkur ja sooda.
- Sõtku tihkeks tainaks ja aseta lamedad pätsikesed kõpsetusplaadile.
- Määri karaskid hapupiimaga ja küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures kuldkollaseks.
- Karaskeid võid teha ka õunte või kohupiimaga, kuid sel juhul tuleb siduvuse tagamiseks lisada muna või osa kaerajahust asendada nisujahuga.
Kodutohter 1/2010
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar