Kihiline sõstra-kookosekissell

Kissell: 

4 dl kookospiima
1 dl suhkrut
4 sl maisitärklist

Sõstratarretis:
3 dl musti või punaseid sõstraid
4 dl vett
2 dl tarretisesuhkrut

  • Sega kookospiim suhkru ja maisitärk­lisega. 
  • Kuumuta keemiseni, kogu aeg segades. 
  • Pane jahtuma. 
  • Pane sõstrad koos vee ja tarretisesuhk­ruga potti ja sega. 
  • Kuumuta keemiseni, ettevaatlikult se­gades - nii, et marjad terveks jäävad. 
  • Lase tarretisesegul veidi jahtuda. 
  • Tõsta kissell ja tarretis kahes kihis klaa­sist serveerimisnõusse, sõstratarretis pealmiseks kihiks. 
  • Pane külmkappi jahtuma.
Suurepärane magusroog lõunasoogi lõpetuseks: kooreselt pehme kookosekissell koos kergelt hapuka sõstratarretisega.