4 dl kookospiima
1 dl suhkrut
4 sl maisitärklist
Sõstratarretis:
3 dl musti või punaseid sõstraid
4 dl vett
2 dl
tarretisesuhkrut
- Sega kookospiim suhkru ja maisitärklisega.
- Kuumuta keemiseni, kogu aeg segades.
- Pane jahtuma.
- Pane sõstrad koos vee ja tarretisesuhkruga potti ja sega.
- Kuumuta keemiseni, ettevaatlikult segades - nii, et marjad terveks jäävad.
- Lase tarretisesegul veidi jahtuda.
- Tõsta kissell ja tarretis kahes kihis klaasist serveerimisnõusse, sõstratarretis pealmiseks kihiks.
- Pane külmkappi jahtuma.
Suurepärane magusroog lõunasoogi lõpetuseks: kooreselt
pehme kookosekissell koos kergelt hapuka sõstratarretisega.