2 dl kartulipüreed
100 g piimavaba margariini
1 1/2 dl tatrajahu
1 1/2 kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit
Lihatäidis:
2 dl keedetud riisi
2 dl praetud hakkliha
soola,
valgepipart
valgepipart
natuke muud pipart
Taimetäidis:
Riivitud porgandit, kapsast ja sibulat, kuumutada õlis ja
maitsestada soolaga, pipraga ja soovi korral muude ürtidega.
- Sega pehme margariin, jahud, küpsetuspulber ja kartulipüree ja pane taigen pooleks tunniks külma.
- Valmista sel ajal täidised.
- Võta taigen külmikust ja vormi see kartulijahu abil küpsetuspaberi peal ristkülikukujuliseks.
- Lõika 15 umbes ühesuurust nelinurka ja aseta igale täidis.
- Tõsta nelinurga nurgad keskele kokku vajuta tugevalt kokku või murra kolmnurkseks.
- Küpseta 225 kraadi juures umbes 15 minutit.