1 1/4 dl vett
1/4 pakk pärmi
soola
1 dl tatrajahu
1 dl kartulijahu
1 dl riisijahu
2 spl õli
Täidis:
hakkliha
riivitud suvikõrvits
väike sibul või tükk porrulauku
natuke soola
- Leota pärm toasoojas vees, lisa tatrajahu, sega ühtlaseks.
- Lase kerkida soojas kohas kaks korda suuremaks.
- Sega hulka kartuli- ja riisijahu. Lase taignal kerkida.
- Kuumuta õlis sibulviilud või porrulaugurõngad, sega hulka hakkliha.
- Kuumuta vaiksel tulel, kuni hakkliha on muutunud ühtlaseks massiks.
- Ära pruunista.
- Riivi suvikõrvits.
- Vormi taignast kartulijahu abil kasutades väiksed pizzad, tõsta küpsetuspaberi peale ahjupannile kerkima.
- Laota hakklihamass pizzade peale, samuti riivitud suvikõrvits.
- Maitsesta ürtidega.
- Küpseta pizzasi 225 kraadises ahjus 20 minutit.