Minipizzad

Pizzapõhi: 


1 1/4 dl vett
1/4 pakk pärmi
soola
1 dl tatrajahu
1 dl kartulijahu
1 dl riisijahu
2 spl õli

Täidis: 
hakkliha
riivitud suvikõrvits
väike sibul või tükk porrulauku
natuke soola


  • Leota pärm toasoojas vees, lisa tatrajahu, sega ühtlaseks. 
  • Lase kerkida soojas kohas kaks korda suuremaks. 
  • Sega hulka kartuli- ja riisijahu. Lase taignal kerkida. 
  • Kuumuta õlis sibulviilud või porrulaugurõngad, sega hulka hakkliha. 
  • Kuumuta vaiksel tulel, kuni hakkliha on muutunud ühtlaseks massiks. 
  • Ära pruunista. 
  • Riivi suvikõrvits. 
  • Vormi taignast kartulijahu abil kasutades väiksed pizzad, tõsta küpsetuspaberi peale ahjupannile kerkima. 
  • Laota hakklihamass pizzade peale, samuti riivitud suvikõrvits. 
  • Maitsesta ürtidega. 
  • Küpseta pizzasi 225 kraadises ahjus 20 minutit.