PÕHI:
100 g laktoosita margariini
3/4 dl suhkrut
1 kanamuna
1 dl kartulijahu
1 dl odrajahu
1 tl küpsetuspulbrit
PEALE:
4 dl marju, näit mustikaid ja maasikaid
GLASUUR:
50 g laktoosita margariini
3/4 dl suhkrut
1 spl siirupit
2 dl kookosehelbeid
1 tl vanillsuhkrut
- Vahusta munad ja suhkur.
- Lisa vahustamise ajal muna.
- Sega kokku kuivained ja lisa vahule.
- Vajuta taigen margariiniga määritud pirukavormi (läbimõõt 27 cm) põhjale.
- Riputa marjad peale.
- Glasuuri jaoks sulata margariin ja sega hulka ülejäänud ained.
- Määri glasuur marjadele.
- Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar