125 g võid
1 1/2 dl suhkrut
1 muna
100 g hapukoort
2 spl kakaojahu
3 dl gluteenita jahu
1 tl soodat või küpsetuspulbrit
100 g šokolaaditükke
½ prk
aprikoosikompotti
aprikoosikompoti vedelikku
- Vahusta või ja suhkur.
- Lisa muna, hapukoor ja jahusoodasegu.
- Tükelda nõrutatud aprikoosid ja šokolaad, lisa taignale.
- Kui taigen on liiga paks, kalla juurde kompotivedelikku.
- Jaga taigen väikestesse keeksivormidesse ja küpseta 200 kraadi juures.
- Kaunista tuhksuhkru ja kergelt vahustatud vahukoorega.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar