Lemmikmuffinid (ka gluteenita)


 125 g võid
1 1/2 dl suhkrut
1 muna
100 g hapukoort
2 spl kakaojahu
3 dl gluteenita jahu
1 tl soodat või küpsetus­pulbrit
100 g šokolaaditükke
½  prk aprikoosikompotti
aprikoosikompoti vede­likku


  • Vahusta või ja suhkur. 
  • Lisa muna, hapukoor ja jahu­soodasegu. 
  • Tükelda nõrutatud aprikoosid ja šokolaad, lisa taig­nale. 
  • Kui taigen on liiga paks, kalla juurde kompoti­vedelikku. 
  • Jaga taigen väikestesse keeksivormidesse ja küpseta 200 kraadi juures.
  • Kaunista tuhksuhkru ja kergelt vahustatud vahu­koorega.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar