Mandlirõngas


5 kanamuna
2 dl suhkrut
100 g jahvatatud mandleid
2 spl kartulijahu
11/2 tl küpsetuspulbrit

VORMI:
võid ja mandlilaaste


  • Määri rõngakujuline koogivorm võiga ja puista üle mandlilaastudega.
  • Vahusta munad ja suhkur. 
  • Lisa sõeludes mandli- ja kartulijahu ning küpsetuspulber. 
  • Kalla taigen vormi ja küpseta 200 kraadi juures.
  • Võid serveerida otse ahjust võttes või poolita kook, niisuta sidrunijoogiga (näit Sprite) ja määri vahele apri­koosimarmelaadi või vahustatud vanillikastet.
  • Kaunista kook vanillivahuga ja kaunista näit viina­marjadega.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar