PÕHI:
1 dl nisujahu
1 dl kuklijahu
1 dl laktoosita kartulihelbeid
1 tl küpsetuspulbrit
100 g vedelat laktoosita ja kolesteroolita margariini
1 dl külma vett
TÄIDIS:
2 dl riivitud laktoosita juustu
1 pk tükeldatud Ameerika fileepeekonit
1 väike prk ananassitükke
1 kanamuna
- Sega kuivained kokku.
- Lisa margariin ja lõpuks vesi.
- Sega taigen ühtlaseks ja patsuta jahuste kätega margariiniga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud 28 cm läbimõõduga koogivormi.
- Tükelda peekon ribadeks ja kuumuta kiirest õlis.
- Sega täidiseained kokku ja kalla pirukapõhjale.
- Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit.
- Variant: täidise hulka võib segada spargelkapsast, sinihallitusjuustu ja ürte maitse järgi.
- Peekoni võib asendada taise singiga või teha täidis ainult köögiviljadest.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar