Kartuli-hakklihavorm

1 liiter kartuleid
soola
tükike piimavaba margariini
300 g hakkliha
2 sibulat
1-2 küüslauguküünt
oreganot
margariinitükike
  • Keeda kartulid koortega. 
  • Koori ja tampi. 
  • Lisa 1/2-1 dl kuuma vett, tükike margariini ja soola. 
  • Pruunista hakkliha ja hekseldatud sibul pannil rasvas. 
  • Maitsesta soolaga, küüslauguga ja oregoniga. 
  • Laota määritud vormi umbes poole kartulipüreest, siis hakklihasegu ja pealiskatteks lõpuks teine osa kartulipüreest. 
  • Pane vormi peale mõni margariinitükike. 
  • Küpseta 225°Cjuures umbes pool tundi. 


Paganus, Aila,  Palva-Ahola, Marjatta. Allergia ja keliakia. Uusi ruokakirja