- Lõika suvikõrvitsast umbes sentimeetri paksused viilud.
- Prae viilud õlis mõlemalt poolt pruuniks.
- Lase küpseta pannil kaane all pehmeks.
- Maitsesta soolaga.
- Suvikõrvitsaviilud sobivad soojade roogade lisandiks.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLENuKoV5lU1nzq-eMDQqk-gv0kn1hVhYQfYLfYkPHv6ELyMWBwU3dHqJ8fk7d9LYNtsLXN6YqfEQWWNTfrBQX4EEqKHh5tXasYHWzS6z3EdXzFIaRGQHHWVrp4vdQ-3EmZ9FDcMtHWrQ/s1600/images.jpg)
Paganus, Aila,
Palva-Ahola, Marjatta. Allergia ja keliakia. Uusi ruokakirja