Moosisilmaga väikesed kakud

100 g piimavaba margariini
1 dl suhkrut
1/2 dl kartulipüreed
2 dl Hirssisen küpsetusjahu
1 dl kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit


  • Vahusta pehme margariin ja suhkur. 
  • Lisa kartulipüree seka jahu, mis on enne küpsetuspulbriga segatud. 
  • Lase taignal seista külmkapis paar tundi või üleöö. 
  • Veereta taignast väikesed pallid, vajuta keskele lohk. 
  • Täida see lohk moosiga. 
  • Küpseta 200 kraadi kuumuses 10 minutit. 




NB!
2½ dl Hirssisen hiivaleipäjauhot + ½ dl kartulijahu = 1 dl tatrajahu, 1 dl riisijahu, 1 dl kartulijahu
Paganus, Aila,  Palva-Ahola, Marjatta. Allergia ja keliakia. Uusi ruokakirja