Singi-köögiviljapizza

Muretaignapõhi:
 

100 g piimavaba margariini
3/4 dl maisijahu
3/4 dl kartulijahu
3/4 dl tatrajahu
1/4 tl äädikat
2 spl vett

Täidis: 
1 dl singiribasi
1 porgand
tükk peakapsast
pool sibulat


  • Tee kõigepealt muretaignapõhi. 
  • Sega pehme margariin ja jahud muredaks seguks. 
  • Lisa hulka külm vesi ja mõni tilk (1/4 tl) äädikat. 
  • Täidise tarvis lõigu porgand ja kapsas õhukesteks ribadeks ja haki sibul. 
  • Kuumuta köögivili pannil õlis, ei tohi pruunista. 
  • Suru taigen ümmarguse vormi põhja. 
  • Laota peale köögiviljasegu koos singiribadega. 
  • Küpseta 200 kraadi kuumuses umbes 30 minutit.