41/3 dl hapupiima
3 dl suhkrut
75 g pehmet võid
2 tl vanillsuhkrut                 
2 tl kaneeli                          
2 tl söögisoodat                  
6 dl nisujahu
PEALE: 
Rabarbritükke, suhkrut ja kaneeli 
- Suurepärane varasuvine kook, sügisel võib seda teha õuntega.
- Klopi hapupiim ja suhkur segamini, lisa pehme või.
- Lisa omavahel segatud kuivained.
- Vajuta taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pane peale rabarbritükid.
- Riputa peale kaneeli ja suhkrut.
- Küpseta 200 kraadi juures kuldkollaseks.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks. 
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
 
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar