Rabarberikook


41/3 dl hapupiima
3 dl suhkrut
75 g pehmet võid
2 tl vanillsuhkrut                
2 tl kaneeli                         
2 tl söögisoodat                 
6 dl nisujahu

PEALE:
Rabarbritükke, suhkrut ja kaneeli

  • Suurepärane varasuvine kook, sügisel võib seda teha õuntega. 
  • Klopi hapupiim ja suhkur segamini, lisa pehme või.  
  • Lisa omavahel segatud kuivained. 
  • Vajuta taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pane peale rabarbritükid. 
  • Riputa peale kaneeli ja suhkrut. 
  • Küpseta 200 kraadi juures kuldkollaseks. 

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar