![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_KOaOiw4EoBi0rdJF8CyRUSeZsdlbzls22A1fDUu-F0cJvd2KEeZZ3qMUK_1tw2i_mljESROtdNRlmX2bfZv7DXqBtY98U0gFS4GrSuFvi_Tg2XCwE8bgGmOyqy3xqcIVWYIGDNLtPAI/s1600/index.jpg)
4 peeti
2 porgandit
1 1/2 liitrit
vett või puljongit
lõigu peakapsast
1 suur sibul
200 g keedusinki
või ahjus küpsetatud sinki
2 spl
veiniäädikat
soola
- Puhasta ja koori juurvili.
- Jäta pool peeti kõrvale.
- Lõika kapsas ja sibul viiludeks.
- Pane köögivili kastrulisse, lisa vesi või puljong.
- Keeda vaiksel kuumusel kaane all umbes tund.
- Lisa viilutatud sink ja kuumuta keemiseni.
- Maitsesta soolaga ja veiniäädikaga.
- Värvi supivedelik kauniks punaseks riivitud peediga.
Paganus, Aila,
Palva-Ahola, Marjatta. Allergia ja keliakia. Uusi ruokakirja