Broileri-lillkapsapada

700 gr puhastatud ja tükeldatud broilerit
õli
soola
pipart
100 gr sibulat
300 gr rohelisi aedoakaunu
 ~500 gr kaaluv lillkapsapea
8-10 (500 gr) väikest tükeldamata kartulit
200 gr väiksemaid tomateid
200 gr  hapukoort



  • Pane boileripalad õlis praadima, mõne minuti pärast lisa tükeldatud sibulad, pruunista kergelt. 
  • Vala juurde klaasitäis vett, hauta liha poolpehmeks, siis lisa juppideks lõigatud oakaunad. 
  • 10 minuti pärast aseta nõu keskele terve tükeldamata lillkapsapea, ümberringi kooritud väikesed kartulid. 
  • Lillkapsas ja värsked kartulid valmivad üheaegselt, vanemaid kartuleid kasutades tuleb need tükeldada ja panna keema enne lillkapsast. 
  • 5 minutit enne roa valmimist lisa poolitatud tomatid ja hapukoor. 
  • Toidu valmistamise käigus maitsesta soola ja pipraga uute ainete lisamisel. 
  • Võid kasutada ka muid meelepäraseid maitseaineid ja ürte.

Serveeri kohe peale valmimist.