õli
soola
pipart
100
gr sibulat
300
gr rohelisi aedoakaunu
~500 gr kaaluv lillkapsapea
8-10
(500 gr) väikest tükeldamata kartulit
200
gr väiksemaid tomateid
200
gr hapukoort
- Pane boileripalad õlis praadima, mõne minuti pärast lisa tükeldatud sibulad, pruunista kergelt.
- Vala juurde klaasitäis vett, hauta liha poolpehmeks, siis lisa juppideks lõigatud oakaunad.
- 10 minuti pärast aseta nõu keskele terve tükeldamata lillkapsapea, ümberringi kooritud väikesed kartulid.
- Lillkapsas ja värsked kartulid valmivad üheaegselt, vanemaid kartuleid kasutades tuleb need tükeldada ja panna keema enne lillkapsast.
- 5 minutit enne roa valmimist lisa poolitatud tomatid ja hapukoor.
- Toidu valmistamise käigus maitsesta soola ja pipraga uute ainete lisamisel.
- Võid kasutada ka muid meelepäraseid maitseaineid ja ürte.
Serveeri
kohe peale valmimist.