100-150 g juursellerit
1 suurem hapum õun
1 fenkol ehk apteegitill
1 väiksem mugulsibul
1 keedetud munakollane
4 sl praadimisõli
1/2 sidruni mahl
1-2 kuhjas sl puhastatud ja purustatud kõrvitsaseemneid
Veidi soola
Kastmeks 100 gr rõõska koort ja 1 tl suhkrut.
- Lõika kooritud maguskartul parajateks kangideks või viiludeks ja prae õlis pidevalt segades läbi, kuni need on parajalt pehmed – hoidu puderjaks praadimisest.
- Nõruta üleliigne õli ja lase jahtuda.
- Haki fenkol ja sibul peeneteks ribadeks, südamikust puhastatud õun kangideks ja seller peeneteks ribadeks (võiriivi jämedalt).
- Sega sellerile ja õunale kiiresti juurde sidrunimahl.
- Sega kõik ained kergelt läbi.
- Klopi rõõsk koor suhkruga vahtu ja sega salatile juurde.
- Kõige peale puista kergelt röstitud ja jämedalt purustatud kõrvitsaseemneid.