2 dl vett
2 dl tatrahelbeid
2 spl seesamiseemneid
1 tl soodat
natuke soola
2 1/2 dl Hirssisen hiivaleipäjauhoja või küpsetusjahu
(või tsöliaakiahaigetele spetsjahu näiteks: Finaxin gluteenitonta jauhoseosta)
- Sulata margariin.
- Sega kokku muud ained, sooda sega enne jahuga eraldi.
- Sega taigen ühtlaseks.
- Rulli õhukesteks leibadeks kartulijahusel laual.
- Lõika neljakandilised tükid.
- Tee kahvliga auguliseks.
- Küpseta 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
NB!
2½ dl Hirssisen hiivaleipäjauhot + ½ dl kartulijahu = 1 dl tatrajahu, 1 dl riisijahu,
1 dl kartulijahu
Paganus,
Aila, Palva-Ahola, Marjatta. Allergia ja keliakia. Uusi ruokakirja