TAIGEN:
5
dl soja-või riisipiima või vett
1/2 pk (25 g) pärmi
1
tl soola
1 ½ tl kuivatatud basiilikut
3
dl täisterajahu
8 dl nisujahu
11/2d1 rapsiõli
TÄIDIS:
3
dl riivitud laktoosita juustu
250
g suitsupeekonit
- Murenda pärm sooja vette ja sega, kuni see on sulanud.
- Lisa sool, basiilik, siis jahud ja viimasena õli.
- Lase paarkümmend minutit kerkida.
- Kuni taigen kerkib, valmista täidis: tükelda suitsu peekon väikesteks tükkideks.
- Rulli taignast ristkülikukujuline sentimeetripaksune plaat, riputa peale riivjuust ja peekonitükikesed.
- Keera taigen rulli ja lõika rulli otsast 2 cm laiused viilud ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
- Lase kerkida ja küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar