2 kanamuna
1 ½ dl sojapiima
1 dl sulatatud võid
2 dl riisijahu
1 dl tatrajahu
1 dl maisijahu
3 tl küpsetuspulbrit
1 1/2 dl riivitud porgandit
- Võta munad külmkapist välja 1/2-1 tund enne küpsetamist, siis need lähevad paremini vahule.
- Vahusta munad.
- Lisa vahule kordamööda sojapiim ja küpsetuspulbriga segatud jahud.
- Lisa riivitud porgand ja sulatatud või.
- Sega kogu aeg.
- Kalla taigen margariiniga määritud ja jahuga ülepuistatud (näit riisijahuga) vormi.
- Küpseta 200 kraadises ahjus 25 minutit.
- Proovi puutikuga, kas kook on küps.
- Kui taigen jääb tiku külge kinni, siis küpseta veel natuke.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar