Šokolaadirullbiskviit


4 kanamuna                    
1 1/2 dl suhkrut               
1 dl kartulijahu                 
3 spl kakaopulbrit
1 1/2 tl küpsetuspulbrit    

TÄIDIS:
150-200 g võid /Hyla margariini
2 1/2 tuhksuhkrut
natuke šokolaadi-piparmündinööpe (Marabou)       
(vanillsuhkrut)     
            
­PEALE:                           
kookosehelbeid               
kristallsuhkrut


Vahusta munad ja suhkur. Sega küpsetuspulber ja ka­kao kartulijahuga. Lisa jahusegu läbi sõela munavahule. Kalla taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures ahju keskmises osas 5-10 minutit. Laota töölauale ahjuplaadisuurune küpsetuspaber, riputa sellele õhuke kord suhkrut ja kookosehelbeid. Kummuta sellele biskviitpõhi.
Kuni biskviit jahtub, valmista täidis. Tükelda piparmündi- sokolaadi drazeed väikesteks tükkideks. See ei ole kerge, kuid annab täidisele õige maitsenüansi.
Vahusta või ja tuhksuhkur ning lisa kompvekitükid ja vanillsuhkur. Määri täidis jahtunud biskviitpõhjale ja keera see küpsetuspaberi abil rulli. Kuni serveerimiseni hoia külmkapis või sügavkülmas.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar