4 kanamuna
1 1/2 dl suhkrut
1 dl kartulijahu
3 spl kakaopulbrit
1 1/2 tl küpsetuspulbrit
TÄIDIS:
150-200 g võid /Hyla margariini
2 1/2 tuhksuhkrut
natuke šokolaadi-piparmündinööpe (Marabou)
(vanillsuhkrut)
PEALE:
kookosehelbeid
kristallsuhkrut
Vahusta munad ja suhkur. Sega küpsetuspulber ja kakao kartulijahuga.
Lisa jahusegu läbi sõela munavahule. Kalla taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpseta 200 kraadi juures ahju keskmises osas 5-10 minutit. Laota töölauale
ahjuplaadisuurune küpsetuspaber, riputa sellele õhuke kord suhkrut ja kookosehelbeid.
Kummuta sellele biskviitpõhi.
Kuni biskviit jahtub,
valmista täidis. Tükelda piparmündi- sokolaadi drazeed väikesteks tükkideks.
See ei ole kerge, kuid annab täidisele õige maitsenüansi.
Vahusta või ja tuhksuhkur
ning lisa kompvekitükid ja vanillsuhkur. Määri täidis jahtunud biskviitpõhjale
ja keera see küpsetuspaberi abil rulli. Kuni serveerimiseni hoia külmkapis või
sügavkülmas.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar