Runebergi koogid


(u 12 tk)


1 1/2 dl toiduõli (rapsiõli)
11/2 dl pruunsuhkrut
2 kanamuna
2 dl jahvatatud mandleid
1 1/2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

KAUNISTUSEKS:
vaarikakeedist või -marmelaadi
tuhksuhkruglasuuri


  • Klopi õli, munad ja suhkur vahule. 
  • Sega kokku mandli-­ja nisujahu ning küpsetuspulber, lisa vahule. 
  • Sega üht­lane taigen ja tõsta lusikaga pabervormidesse. 
  • Küpseta 200 kraadi juures 12-15 minutit.
  • Kaunista jahtunud koogid vaarikakeedisega ja pigista keedise ümber suhkruglasuurist rõngas (2 spl tuhk­suhkrut + mõni tilk vett).


Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar