(u 12 tk)
1 1/2 dl toiduõli (rapsiõli)
11/2 dl pruunsuhkrut
2 kanamuna
2 dl jahvatatud mandleid
1 1/2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
KAUNISTUSEKS:
vaarikakeedist või -marmelaadi
tuhksuhkruglasuuri
- Klopi õli, munad ja suhkur vahule.
- Sega kokku mandli-ja nisujahu ning küpsetuspulber, lisa vahule.
- Sega ühtlane taigen ja tõsta lusikaga pabervormidesse.
- Küpseta 200 kraadi juures 12-15 minutit.
- Kaunista jahtunud koogid vaarikakeedisega ja pigista keedise ümber suhkruglasuurist rõngas (2 spl tuhksuhkrut + mõni tilk vett).
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar