100 g laktoosita margariini
1/2d1
suhkrut
3/4 dl siirupit
2 tl piparkoogimaitsesegu
1/2 dl õunamahla
1/2 tl söögisoodat
1/4
tl soola
41/2 dl vähese proteiiniga nisujahu
- Vahusta margariin, suhkur, siirup ja piparkoogimaitseaine heledaks vahuks.
- Vahusta hulka õunamahl.
- Sega kokku jahu, sooda ja sool ning lisa taignale.
- Pane paariks tunniks külmkappi.
- Rulli gluteenita jahuga ülepuistatud laual taignast õhuke leht.
- Tee piparkoogivormiga piparkoogid ja küpseta neid 200kraadises ahjus 10 minutit.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar