Piparkoogid


100 g laktoosita margariini
1/2d1 suhkrut
3/4 dl siirupit
2 tl piparkoogimaitsesegu
1/2 dl õunamahla
1/2  tl söögisoodat
1/4  tl soola
41/2 dl vähese proteiiniga nisujahu


  • Vahusta margariin, suhkur, siirup ja piparkoogimaitse­aine heledaks vahuks. 
  • Vahusta hulka õunamahl. 
  • Sega kokku jahu, sooda ja sool ning lisa taignale. 
  • Pane paa­riks tunniks külmkappi.
  • Rulli gluteenita jahuga ülepuistatud laual taignast õhuke leht. 
  • Tee piparkoogivormiga piparkoogid ja küp­seta neid 200kraadises ahjus 10 minutit.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar