Teekoogid


4 dl erinevat gluteenita jahu (näit 1 1/2 dl tatrajahu ja 2 1/2 dl riisijahu)
1 dl tatra-või riisihelbeid
1/2 tl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
50 g sulatatud margariini
1/2 dl piima


  • Kuumuta ahi 225 kraadini.
  • Sega kokku kuivained. 
  • Lisa juurde sulatatud marga­riin ja vedelikku nii palju, et taigen jääb tihe ja vetruv. 
  • Jaga taigen kolmeks ja tõsta ahjuplaadile. 
  • Riputa taig­nale jahu ja vormi käega 1 1/2 cm paksusteks ümmargus­teks kookideks.
  • Torka kahvliga sisse mõned augud ja küpseta umbes 20 minutit.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar