4
dl erinevat gluteenita jahu (näit 1 1/2 dl tatrajahu ja 2 1/2 dl riisijahu)
1
dl tatra-või riisihelbeid
1/2
tl suhkrut
1
tl küpsetuspulbrit
50
g sulatatud margariini
1/2
dl piima
- Kuumuta ahi 225 kraadini.
- Sega kokku kuivained.
- Lisa juurde sulatatud margariin ja vedelikku nii palju, et taigen jääb tihe ja vetruv.
- Jaga taigen kolmeks ja tõsta ahjuplaadile.
- Riputa taignale jahu ja vormi käega 1 1/2 cm paksusteks ümmargusteks kookideks.
- Torka kahvliga sisse mõned augud ja küpseta umbes 20 minutit.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar