Taimetoitlase tordipõhi


2 dl hapupiima
2 tl küpsetuspulbrit
2 dl suhkrut
100 g sulatatud margariini
4 dl nisujahu

  • Tordipõhi, millel pole sees muna, on natuke "raskem" kui tavaline, kuid täidistega saab teha koogi mahlasemaks.
  • Määri siledapõhjaline koogivorm margariiniga ja puista üle kookosehelveste või riivsaiaga. 
  • Mõõda kaussi hapu­piim, suhkur ja sulatatud margariin. 
  • Sega mikseriga. 
  • Sõelu hulka jahu ja vahusta kohevaks.
  • Kalla taigen koogivormi ja küpseta pool tundi 175 kraadi juures. 
  • Jahuta ja kasuta tordipõhjana.

Head isu! Parimad kodused retseptid küpsetamiseks.

Toimetaja Anna-Maija Tanttu

Suur Eesti Raamatuklubi 2001

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar