3 dl hapupiima
3 dl suhkrut
1 tl söögisoodat
1 tl nelki
1 tl kaneeli
1 tl kardemoni
1⅓ dl tatrajahu
3⅓ dl vähese proteiiniga
jahu
1 dl rapsiõli
- Vürtsikeeksid valmivad kiiresti ja säilivad hästi.
- Enamikes retseptides kõik ained lihtsalt segatakse kokku.
- Sellise keeksi tegemine õnnestub ka algajal.
- Sega sooda hapupiimaga, lisa suhkur ning omavahel segatud jahud ja maitseained.
- Sega ühtlane taigen ja viimasena lisa õli.
- Kalla taigen margariiniga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud kahe liitri suurusesse rõngasvormi.
- Küpseta 175 kraadi juures umbes üks tund.
- Enne vormist väljavõtmist lase hetk jahtuda.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar