Põhi:
100 g piimavalguta margariini
1 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
2 dl tatrajahu
0,5 dl vett
Täidis:
300-400 g mustikaid
Kate:
50 g sulatataud piimavaba margariini
1 dl suhkrut
1 dl kookoshelbeid
1 dl tatrahelbeid
100 g piimavalguta margariini
1 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
2 dl tatrajahu
0,5 dl vett
Täidis:
300-400 g mustikaid
Kate:
50 g sulatataud piimavaba margariini
1 dl suhkrut
1 dl kookoshelbeid
1 dl tatrahelbeid
- Vahusta margariin suhkruga, lisa jahu ja küpsetuspulber, sega.
- Lõpuks kalla juurde vesi.
- Aseta tainas vormi, võid kasutada küpsetuspaberit.
- Pane peale marjad.
- Katteks sega margariin, suhkur, kookoshelbed ja tatrahelbed.
- Puista segu marjadele. Küpstea kooki 175 kraadi juures 40 minutit.
- Võid üle riputada tuhksuhkruga.
Allergia ABC TervisPluss
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar