Mustikakook

Põhi:
100 g piimavalguta margariini
1 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
2 dl tatrajahu
0,5 dl vett
Täidis:
300-400 g mustikaid
Kate:
50 g sulatataud piimavaba margariini
1 dl suhkrut
1 dl kookoshelbeid
1 dl tatrahelbeid



  • Vahusta margariin suhkruga, lisa jahu ja küpsetuspulber, sega. 
  • Lõpuks kalla juurde vesi. 
  • Aseta tainas vormi, võid kasutada küpsetuspaberit. 
  • Pane peale marjad. 
  • Katteks sega margariin, suhkur, kookoshelbed ja tatrahelbed. 
  • Puista segu marjadele. Küpstea kooki 175 kraadi juures 40 minutit. 
  • Võid üle riputada tuhksuhkruga.
Allergia ABC TervisPluss 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar