Saiakesed tofu ja õuntega ( muu puuviljaga)

Taigen : 
350 g tofut
1 muna
60 g jahu
60 g mett (suhkrut, peenestatud datleid)
2 spl õli
keefiri (petti, maitsestamata jogurtit määrimiseks)

Täidis: 
200 g õunu
60 g rosinaid
60 g suhkrut ( datleid)
0,25 tl jahvatatud kaneeli

  • Tofu peenestada mikseriga, lisada jahu, suhkur (datlid eelnevalt leotatult), muna.
  • Segada ja jagada portsjoniteks. 
  • Õunu hautada 5 - 10 minutit, lisada rosinad, kaneel ja segada. 
  • Täidis asetada tainale ja vormida saiakesed. 
  • Määrida keefiriga ja küpsetada 200 - 250 kraadi juures 15 minutit. 
  • Plaat katta vajadusel küpsetuspaberiga.