5 dl gluteenita jahu
3 dl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
2 tl söögisoodat
1/2 dl kakaopulbrit
(O'Boy)
150 g sulatatud võid
2 dl hapupiima
3 kanamuna
- Sega kausis kuivained kuiva vispliga kokku, siis pole tarvis kakaod sõeluda.
- Sulata või,
- Mõõda kaussi hapupiim ja klopi munad lahti.
- Sega kõik ained kokku.
- Taigen jääb üsna vedel.
- Kalla taigen gluteenita jahuga ülepuistatud u 2liitrisesse koogivormi ja küpseta 175 kraadi juures üks tund.
- Jaga valmis kook neljaks ja pane sügavkülma.
- Sealt on hea välja võtta portsjonite kaupa.
Head isu! Parimad kodused
retseptid küpsetamiseks.
Toimetaja Anna-Maija Tanttu
Suur Eesti Raamatuklubi 2001
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar